KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g1871g2620kcal299.4g46.8g138.5g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 1123g1627kcal36.5g354.8g2.5g7.6g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)47g122kcal6.1g5.6g8.4g0.2g
Apetit herne maissi porkkana 200g936g636kcal29g112.3g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7952g10008kcal742g1039g311.8g15.6g
Valittu annoskoko3976g5004kcal371g519.5g155.9g7.8g
Annoskoko puolitettuna1988g2502kcal185.5g259.8g78g3.9g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396