Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 466g458kcal14.3g92.9g1.5g4.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha699g1161kcal132.9g0g69.9g0g
Sipuli (kuorittu)93g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl12g105kcal0g0g11.7g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g863g302kcal8.6g58.7g4.3g12.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.4g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Maito, Kevyt1399g643kcal44.8g67.1g21g0g
Vehnäjauho puolikarkea 93g320kcal9.5g65.3g1.1g3.3g
Juustoraaste emmental punaleima350g1364kcal101.4g0g104.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7952g8762kcal625.8g577g429.8g43.4g
Valittu annoskoko3976g4381kcal312.9g288.5g214.9g21.7g
Annoskoko puolitettuna1988g2191kcal156.5g144.3g107.5g10.9g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.3g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264522