Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g558g3348kcal133.9g36.8g301.3g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)1535g2135kcal170.3g6.1g159.6g0g
Vesi1395g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g70g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow419g3767kcal0g0g418.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7952g18499kcal608.4g85.8g1758.8g0g
Valittu annoskoko3976g9250kcal304.2g42.9g879.4g0g
Annoskoko puolitettuna1988g4625kcal152.1g21.5g439.7g0g
Arvot/100g100g233kcal7.7g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703