Juustomakaronilaatikko

Keitä makaroni kypsäksi ja valmista valkokastike.

Sulata voi ja lisää jauhot.

Ohenna jauho-voi seosta maidolla kunnes saat valkokastikkeen.

Varo polttamasta pohjaan.

Lisää juusto valkokastikkeeseen pienissä erissä.

Rasvaa vuoka voila ja laita siivilöidyt makaronit sinne.

Lisää juustokastike päälle, sekoita ja painenele tiiviiksi.

Paista 175 C asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Arisa0071

Arisa0071 sanoi...

Eri juustoilla makua voi säätää haluamakseen. Juustokastiketta voi myös maustaa valkopippurilla, muskotilla tai viherpippurilla.

keskiviikko 21.03.2012 klo 14:49

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvämakaroni-Fusilli (Myllyn paras), annos 83g936g2994kcal129.1g542.6g29.9g76.7g
Voi, 1 tl, 5 g140g1024kcal1.4g1.4g112.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 94g321kcal9.5g65.5g1.1g3.3g
Maito, Kevyt936g430kcal29.9g44.9g14g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1871g5613kcal430.3g0g430.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7952g20765kcal1200.4g1308.8g1175.2g160g
Valittu annoskoko3976g10383kcal600.2g654.4g587.6g80g
Annoskoko puolitettuna1988g5191kcal300.1g327.2g293.8g40g
Arvot/100g100g261kcal15.1g16.5g14.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281336