Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1247g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 62g142kcal8.3g9.6g2.8g23.4g
Hiiva 156g116kcal20.5g1.7g0.6g10.8g
Rypsiöljy 187g1655kcal0g0g187.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 608g2087kcal62g425.7g7.3g21.3g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)1216g3892kcal167.8g705.4g38.9g152g
Auringonkukansiemen 499g2963kcal114.8g62.9g247g29.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7952g21709kcal746.8g2410.6g967.4g474.8g
Valittu annoskoko3976g10855kcal373.4g1205.3g483.7g237.4g
Annoskoko puolitettuna1988g5427kcal186.7g602.7g241.9g118.7g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418