Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2328g768kcal76.8g114.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 931g3195kcal94.9g651.8g11.2g32.6g
Rypsiöljy 200g1770kcal0g0g200.2g0g
Kananmuna kuoreton 396g565kcal49.5g1.2g40.6g0g
Sokeri 116g472kcal0g116.3g0g0g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7952g13541kcal442.4g1766.8g504g65.2g
Valittu annoskoko3976g6771kcal221.2g883.4g252g32.6g
Annoskoko puolitettuna1988g3385kcal110.6g441.7g126g16.3g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376071