Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado118g54kcal0.7g12.9g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 110g37kcal2.3g4.8g0.2g2.8g
Parsa 93g14kcal1.2g1.1g0.2g1.4g
Ruokaöljy keskiarvo 10g89kcal0g0g10g0g
Hunaja 7.5g25kcal0g6.1g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 15g3.2kcal0g0.2g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea45g4.5kcal0.5g0.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana796g453kcal9.4g51g21g9.4g
Valittu annoskoko398g227kcal4.7g25.5g10.5g4.7g
Annoskoko puolitettuna199g113kcal2.4g12.8g5.3g2.4g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=53739