Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g123g184kcal20.8g0.5g10.8g0g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g131g75kcal1.8g16.3g0.3g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi13g1.3kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana796g520kcal45.6g34g22.2g0g
Valittu annoskoko398g260kcal22.8g17g11.1g0g
Annoskoko puolitettuna199g130kcal11.4g8.5g5.6g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204902