Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Inkivääri, tuore, silputtu5.6g4.5kcal0.1g1g0g0.1g
Currytahna punainen11g29kcal0.2g1g2.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.3kcal0.5g1g0g0.1g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g15g14kcal0.6g2.6g0g0.7g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g150g263kcal2.3g3.8g26.3g0g
Katkarapu 203g139kcal29.3g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana796g1015kcal66g19g73.6g1.8g
Valittu annoskoko398g508kcal33g9.5g36.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna199g254kcal16.5g4.8g18.4g0.5g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300666