Broccolimix-katkarapugratiini mascarponejuustolla

Puolet eli 125 g mascarpone-juustopaketista
1 kasvisliemikuutio
1-1,5 dl maustamatonta jugurttia
1 kg broccolimix-pakastetta
1 pussi valkosipuli-yrtti katkarapuja
1,5 dl/150 g juustoraastetta pinnalle

1. Sulata mascarponejuusto ja kasvisliemikuutio miedolla lämmöllä kattilassa.

Sekoita mukaan maustamatonta jugurttia.

2. Kaada puolet broccolimixistä korkeaan uunivuokaan, pippuria myllystä päälle.

Lisää sitten marinoidut katkaravut, ja niiden päälle loput mixistä sekä pippurirouhetta myllystä ja lopuksi liruuttele päälle juustoseos sekä viimeiseksi juustoraaste.

3. Paista uunissa 225 asteessa n. 30-40 min.

Nestettä tulee tässä versiossa enemmän vuoan pohjalle kuin pelkästään mascarponegratiini-reseptissä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g31g137kcal1.2g0.8g14.4g0g
Broccoli mix (X-tra), annos 250g250g88kcal6.3g8.8g1.3g6.3g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.2g8.4kcal0.3g0.3g0.6g0.1g
Maustamaton jogurtti (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 100g31g18kcal1.3g1.5g0.8g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g38g120kcal8.6g0g8.6g0g
Valkosipuliyrtti katkarapu (Rainbow), annos 100g45g32kcal5.4g1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana797g805kcal46.2g24.8g53g12.8g
Valittu annoskoko398g403kcal23.1g12.4g26.5g6.4g
Annoskoko puolitettuna199g201kcal11.6g6.2g13.3g3.2g
Arvot/100g100g101kcal5.8g3.1g6.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368945