Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 83g190kcal15.8g0g14.2g0g
Tomaattimurska 167g49kcal0.9g8.8g0.3g3.2g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä52g21kcal0.7g4.2g0.2g1.6g
Keittojuurekset, apetit52g14kcal0.5g2.5g0.2g1.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.1g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g31g4.1kcal0.2g0.7g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g5.8g5.3kcal0.2g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana798g646kcal37g33.8g39g12.2g
Valittu annoskoko399g323kcal18.5g16.9g19.5g6.1g
Annoskoko puolitettuna199g162kcal9.3g8.5g9.8g3.1g
Arvot/100g100g81kcal4.6g4.2g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345