Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 400g405kcal5.2g19.4g32.8g6.9g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 360g274kcal16.2g46.4g0.7g3.6g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g2000g1200kcal20g90g80g12g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)1160g1276kcal290g0g11.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7960g7029kcal662.8g311.6g330.2g45g
Valittu annoskoko3980g3515kcal331.4g155.8g165.1g22.5g
Annoskoko puolitettuna1990g1757kcal165.7g77.9g82.6g11.3g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481