Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1600g2057kcal332g0g80g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g1600g576kcal28.8g102.4g4.8g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g400g380kcal32g56g2.8g32g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g40g64kcal3.6g12.4g0.1g0.3g
Juustokumina jeera (), annos 6g24g85kcal4.3g10.6g5.3g2.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Ruokasuola jodioitu 40g1kcal0.3g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7960g6909kcal814g399.4g227.8g82.4g
Valittu annoskoko3980g3455kcal407g199.7g113.9g41.2g
Annoskoko puolitettuna1990g1727kcal203.5g99.9g57g20.6g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389040