Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 45g397kcal0g0g44.9g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1197g239kcal15.6g35.9g2.4g0g
Kasvisliemikuutio 33g100kcal3.1g4.4g7.7g0.5g
Katkarapu 808g553kcal116.7g0g8.9g0g
Herne 359g248kcal18.2g33.6g1.4g11.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Spagetti 1496g4897kcal152.4g993.4g16.5g50.1g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g30g117kcal9.9g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7968g13156kcal634.8g2142.6g181g127g
Valittu annoskoko3984g6578kcal317.4g1071.3g90.5g63.5g
Annoskoko puolitettuna1992g3289kcal158.7g535.7g45.3g31.8g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844