Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet1198g274kcal21.6g32.4g30g22.8g
Gorgonzola-uusto, annos 50g899g2912kcal170.7g9g242.6g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml1498g2247kcal30g37.4g224.7g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 90g97kcal7.1g14.6g0.5g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7968g11222kcal466.6g215.6g996.8g59.6g
Valittu annoskoko3984g5611kcal233.3g107.8g498.4g29.8g
Annoskoko puolitettuna1992g2805kcal116.7g53.9g249.2g14.9g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215300