Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2293g484kcal27.5g78g4.6g48.2g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g961g1153kcal182.5g0g48g0g
Sipuli (kuorittu)197g53kcal2.6g9.5g0.4g3.3g
Valkosipuli 26g29kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Mustapippuri 7.2g20kcal0.8g2.8g0.2g1.9g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )19g173kcal0g0g19.2g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki480g408kcal6.7g21.1g33.6g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7968g4639kcal444.4g231.4g212.4g110.8g
Valittu annoskoko3984g2320kcal222.2g115.7g106.2g55.4g
Annoskoko puolitettuna1992g1160kcal111.1g57.9g53.1g27.7g
Arvot/100g100g58kcal5.6g2.9g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935