Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g96kcal0g23.8g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 72g292kcal0g71.9g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala360g1152kcal54g212.4g9.4g36g
Maitojuoma, profeel, valio1200g240kcal39.6g21.6g0g18g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 360g153kcal35.3g1.4g0.4g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 360g499kcal45g1.1g35.3g0g
Oliiviöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Ruokasuola jodioitu 18g0.5kcal0.1g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g1500g975kcal165g63g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7968g8406kcal678g790.4g279.2g108g
Valittu annoskoko3984g4203kcal339g395.2g139.6g54g
Annoskoko puolitettuna1992g2102kcal169.5g197.6g69.8g27g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040