Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 541g412kcal93.2g0g3.8g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g1351g878kcal23g162.1g0g0g
Palsternakka 270g172kcal1.4g31.9g1.1g12.2g
Kalaliemikuutio 20g60kcal2g6.7g2.8g0.2g
Vesi1802g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3.6g10kcal0.4g1.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7974g3066kcal240g404.4g15.6g26.6g
Valittu annoskoko3987g1533kcal120g202.2g7.8g13.3g
Annoskoko puolitettuna1994g767kcal60g101.1g3.9g6.7g
Arvot/100g100g39kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075