Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Kuohukerma75g256kcal1.5g2.3g26.3g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 11g44kcal0.2g0.2g4.7g0g
Paprika punainen 38g11kcal0.4g1.7g0.2g0.7g
Tonnikala öljyssä 113g214kcal30.6g0g10.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g38g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana798g1420kcal96.8g12g108.4g2.4g
Valittu annoskoko399g710kcal48.4g6g54.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna200g355kcal24.2g3g27.1g0.6g
Arvot/100g100g178kcal12.1g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005