Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 300g78kcal4.7g10.5g0.6g5.7g
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g9g1.8kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana798g627kcal11.8g28.2g50.2g13.4g
Valittu annoskoko399g314kcal5.9g14.1g25.1g6.7g
Annoskoko puolitettuna200g157kcal3g7.1g12.6g3.4g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180