Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali159g34kcal1.9g5.4g0.3g3.3g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Paprika punainen 17g4.9kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g5.6g1.3kcal0g0.2g0.1g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön3.7g26kcal0.1g0.2g0.6g0g
Kasvisliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.3g0.5g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g5.6g46kcal0g0g5.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha112g187kcal21.3g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana798g620kcal47.8g15.6g35.8g7.8g
Valittu annoskoko399g310kcal23.9g7.8g17.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna200g155kcal12g3.9g9g2g
Arvot/100g100g78kcal6g2g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244737