Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g133g459kcal10.4g51.9g22.5g2.7g
Kanttarelli, tuore, annos 100g70g17kcal1.3g2.1g0.4g1.3g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus18g61kcal2.4g0.1g5.6g0g
Oivariini vähärasvainen1.8g10kcal0g0g1.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 70g231kcal1.4g2.1g24.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu39g49kcal4.2g0.1g3.5g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g18g61kcal1.2g3.5g4.7g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g35g53kcal5.6g0.4g3.2g0g
Purjosipuli 16g3.6kcal0.3g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana798g1886kcal53.6g121.2g131g8.6g
Valittu annoskoko399g943kcal26.8g60.6g65.5g4.3g
Annoskoko puolitettuna200g472kcal13.4g30.3g32.8g2.2g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.2g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697