Pikamajoneesi

Laita korkeaan kapeaan astiaan öljy, muna, sinappi, etikka, sitruunamehu ja suola.

Laita sauvasekoitin astian pohjaan ja käynnistä se. Surauta pari kertaa kunnes majoneesi sakenee sopivasti.

Mausta halutessasi valkosipulilla, chilillä, yrteillä tai currylla.

Säilyy jääkaapissa noin vuorokauden verran.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 236g2089kcal0g0g236.3g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g102g132kcal13.3g0.3g8.4g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl18g25kcal0.8g1.6g1.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton18g3.7kcal0.1g0.3g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)18g3.5kcal0g1.1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 8.7g0.2kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana798g4507kcal28.6g6.6g492.8g0g
Valittu annoskoko399g2253kcal14.3g3.3g246.4g0g
Annoskoko puolitettuna200g1127kcal7.2g1.7g123.2g0g
Arvot/100g100g565kcal3.6g0.8g61.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384485