Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g113g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Basilika, tuore 11g2.8kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g174g226kcal22.8g0.5g14.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 12g37kcal1.1g6.6g0.2g1.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen23g7.4kcal0.7g1.1g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %30g54kcal6.5g0.3g3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g23g59kcal6.8g0.5g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana798g1086kcal77.8g26.8g72.8g7g
Valittu annoskoko399g543kcal38.9g13.4g36.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna200g272kcal19.5g6.7g18.2g1.8g
Arvot/100g100g136kcal9.7g3.4g9.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434202