Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow253g51kcal7.6g5.1g0g6.3g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä28g51kcal0.8g3.4g3.9g0g
Vuohenjuusto President56g145kcal10.7g0.3g11.3g0g
Valkoviini kuiva 56g39kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana799g670kcal38.6g18.2g41.6g12.6g
Valittu annoskoko399g335kcal19.3g9.1g20.8g6.3g
Annoskoko puolitettuna200g168kcal9.7g4.6g10.4g3.2g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744