Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Lehtiselleri 19g2.4kcal0.2g0.2g0g0.2g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g13g10kcal0.6g1.7g0g0g
Kalaliemi laimennettu 188g5.6kcal0g0.6g0.4g0g
Kirjolohifilee 75g124kcal12.6g0g8.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Maustekurkku28g4.6kcal0.2g0.8g0g0.5g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g3.8g0.6kcal0.1g0g0g0g
Persilja 7.5g2.1kcal0.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana799g433kcal28.8g12.8g28.8g5g
Valittu annoskoko399g216kcal14.4g6.4g14.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna200g108kcal7.2g3.2g7.2g1.3g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154223