Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1001g601kcal15g130.2g1g9g
Vesi, vesijohtovesi 1669g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit167g43kcal1.5g8g0.5g3.8g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Ahven 617g521kcal105.3g0g10.5g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g417g501kcal14.2g15g41.7g0g
Kalaliemikuutio 18g56kcal1.8g6.2g2.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7980g3504kcal278.2g328.4g113g29.4g
Valittu annoskoko3990g1752kcal139.1g164.2g56.5g14.7g
Annoskoko puolitettuna1995g876kcal69.6g82.1g28.3g7.4g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622