Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g1600g3920kcal160g128g288g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl400g140kcal4g24g4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1080g1728kcal29.2g29.2g162g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr400g1120kcal32g38g96g6.4g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix72g36kcal1.1g7.2g0.4g0g
Sinappi 40g53kcal1.8g5.6g2.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7984g13993kcal456.2g464g1105.6g14.2g
Valittu annoskoko3992g6997kcal228.1g232g552.8g7.1g
Annoskoko puolitettuna1996g3498kcal114.1g116g276.4g3.6g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154523