Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1349g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi23g63kcal2g1.6g5.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha900g1493kcal170.9g0g89.9g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g675g223kcal7.4g31.7g2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 902g687kcal17g139.8g1.8g9g
Sipuli (kuorittu)148g40kcal1.9g7.1g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7992g5011kcal398.4g360.4g198.4g23g
Valittu annoskoko3996g2505kcal199.2g180.2g99.2g11.5g
Annoskoko puolitettuna1998g1253kcal99.6g90.1g49.6g5.8g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571