Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g10g39kcal0g9.8g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Raparperi 10g3.4kcal0.1g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g94kcal0.6g22.6g0g1g
Valittu annoskoko40g47kcal0.3g11.3g0g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g24kcal0.2g5.7g0g0.3g
Arvot/100g100g118kcal0.8g28.3g0g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731