Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona17g11kcal2g0.6g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl8.3g31kcal2.4g0g2.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 2.9g8.8kcal0.3g1.6g0.1g0.4g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g1.5g1.8kcal0.1g0.2g0g1g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g132kcal11.8g5.2g6.6g2.8g
Valittu annoskoko40g66kcal5.9g2.6g3.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna20g33kcal3g1.3g1.7g0.7g
Arvot/100g100g165kcal14.7g6.5g8.2g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101