Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow6.3g18kcal1.1g4g0.1g0.6g
Hirvenjauheliha oma saalis5g5.6kcal1.1g0g0.2g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g3.8g4.9kcal0.4g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g56kcal5.2g8.2g1.2g1.2g
Valittu annoskoko40g28kcal2.6g4.1g0.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal1.3g2.1g0.3g0.3g
Arvot/100g100g70kcal6.5g10.2g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105226