KKKH Rahkasämpylät

Lämmitä maitorahka-vesiseos.

Lisää hiiva ja mausteet.

Lisää ruishiutaleet ja anna turvota 5 min. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää rasva.

Anna kohota ja leivo sämpylät.

Kohota.

Paista 200-225 asteessa 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.8g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 4.4g13kcal0.4g2.3g0.1g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.4g0.1g0.4g
Flora culinesse1.8g14kcal0g0g1.5g0g
Maitorahka (Pirkka)9g6.1kcal1.1g0.4g0g0g
Siirappi 1.5g4.4kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g159kcal5.8g24.4g3.4g2.2g
Valittu annoskoko40g80kcal2.9g12.2g1.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna20g40kcal1.5g6.1g0.9g0.6g
Arvot/100g100g199kcal7.3g30.6g4.3g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114584