Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.3g0g1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki8.3g4.7kcal0.7g0.4g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.8g0.1kcal0g0g0g0.7g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g1.7g10kcal0.3g0.1g0.8g0.2g
Kauralese 4.2g15kcal0.8g1.9g0.3g0.7g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g4.2g25kcal0.9g0.3g2.3g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%10g23kcal2.9g0.3g1.2g0g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g186kcal13.8g6.6g11.2g3.2g
Valittu annoskoko40g93kcal6.9g3.3g5.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna20g47kcal3.5g1.7g2.8g0.8g
Arvot/100g100g233kcal17.3g8.2g14g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658