Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 14g46kcal1.4g9.5g0.2g0.5g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Rypsiöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Mustikka metsä- 13g5.5kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g271kcal3g36.4g12.2g1.8g
Valittu annoskoko40g136kcal1.5g18.2g6.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna20g68kcal0.8g9.1g3.1g0.5g
Arvot/100g100g339kcal3.8g45.5g15.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135746