Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 16g2.5kcal0.1g0.3g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 6.3g2.2kcal0.3g0.1g0g0.2g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g15kcal0.8g1g0.4g1g
Valittu annoskoko40g8kcal0.4g0.5g0.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g4kcal0.2g0.3g0.1g0.3g
Arvot/100g100g19kcal1g1.3g0.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743