Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä12g13kcal0.9g2.1g0.1g0.9g
Peruna, keskikokoinen 60g8.3g5kcal0.1g1.1g0g0.1g
Purjosipuli 1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 5.2g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka6.3g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Feta, Arla Apetina 3%5.2g5.7kcal0.9g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g62kcal4g7.2g1.6g2.4g
Valittu annoskoko40g31kcal2g3.6g0.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna20g16kcal1g1.8g0.4g0.6g
Arvot/100g100g78kcal5g9g2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449