Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.1g0g0g
Fariinisokeri4.2g17kcal0g4.1g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g10g8.4kcal0.1g1.8g0g0.2g
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g36kcal1.1g7.3g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Suklaa tumma 4.2g22kcal0.2g2.2g1.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g245kcal4g39.8g7.2g1.6g
Valittu annoskoko40g123kcal2g19.9g3.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g61kcal1g10g1.8g0.4g
Arvot/100g100g305kcal5g49.5g9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276181