Kylkisiivukastike 2

Suikaloi lihaviipaleet, paista ne paistinpannulla miedolla lämmöllä ilman lisättyä rasvaa, kaada joukkoon 2dl vettä ja lisää liemi kuutio.

Sekoita jauhot osaan nestettä ja tee kastike osaneste saostuksella.

Kaada loppu vesimäärä hiljalleen kastikkeen sekaan.

Keitä kastiketta hiljalleen 10min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan kylkisiivu (Pirkka), annos 100g10g25kcal1.8g0g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g61kcal4g2.2g3.8g0.2g
Valittu annoskoko40g30kcal2g1.1g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal1g0.6g1g0.1g
Arvot/100g100g76kcal5g2.7g4.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339961