Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Vesi3.8g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl13g45kcal0.3g0.3g4.8g0g
Katkarapu 3.8g2.6kcal0.5g0g0g0g
Tilli mauste0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.3g6.6kcal0g0g0.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.5g7kcal0.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g196kcal6g0.6g19g0g
Valittu annoskoko40g98kcal3g0.3g9.5g0g
Annoskoko puolitettuna20g49kcal1.5g0.2g4.8g0g
Arvot/100g100g243kcal7.5g0.7g23.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646