Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g30g29kcal2.4g4.2g0.2g2.4g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.5g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g117kcal5.2g10g6.2g4.8g
Valittu annoskoko40g58kcal2.6g5g3.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna20g29kcal1.3g2.5g1.6g1.2g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.8g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678