Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima1.9g7.3kcal0.5g0g0.6g0g
Katkarapu 13g8.6kcal1.8g0g0.1g0g
Tomaattimurska 16g4.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Hunaja 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g7.8g20kcal0.8g3.4g0.3g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g85kcal6.4g9g2.4g1.6g
Valittu annoskoko40g43kcal3.2g4.5g1.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal1.6g2.3g0.6g0.4g
Arvot/100g100g107kcal8g11.3g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63471