RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g7.8g25kcal0g0.2g3g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)2.7g8.5kcal0.3g1.7g0.1g0.3g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g12g39kcal1.6g7.4g0.3g0.7g
Raparperi 6.2g2.1kcal0g0.3g0g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g2.8kcal0g0.6g0g0g
Hermesetas-jauhe0.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g188kcal6.2g21.4g8.8g2.6g
Valittu annoskoko40g94kcal3.1g10.7g4.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna20g47kcal1.6g5.4g2.2g0.7g
Arvot/100g100g234kcal7.7g26.7g11g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435