Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,37.8g5.1kcal0.9g0.3g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)3.9g28kcal0g0g3.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.9g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit6.3g1.3kcal0.2g0.1g0g0.2g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g6.3g12kcal1.4g0.1g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g179kcal7.2g7.4g12.8g0.6g
Valittu annoskoko40g89kcal3.6g3.7g6.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g45kcal1.8g1.9g3.2g0.2g
Arvot/100g100g222kcal9g9.2g15.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245