Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g11g12kcal2g0.2g0.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g7.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Suolapähkinä 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g11g15kcal0.6g2.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g76kcal5.8g7.4g2.4g0.8g
Valittu annoskoko40g38kcal2.9g3.7g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal1.5g1.9g0.6g0.2g
Arvot/100g100g95kcal7.2g9.3g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612