Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio3.5g4.9kcal0.1g0.2g0.4g0g
Pizzamix juusto3.5g12kcal0.7g0.2g0.9g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Atria broilerin filesuikale maustamaton7g7.7kcal1.6g0g0.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl5.9g21kcal0.6g4g0.3g0.4g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.4g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g103kcal6.2g9.6g4.4g1g
Valittu annoskoko40g52kcal3.1g4.8g2.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g26kcal1.6g2.4g1.1g0.3g
Arvot/100g100g129kcal7.7g12g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719