Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen5.9g2kcal0g0.5g0g0.1g
Kalaliemikuutio 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Katkarapu 6.5g4.5kcal0.9g0g0.1g0g
Flora kevyt ruoka 7%6.5g5.5kcal0.1g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g29kcal2.2g2.2g1.2g0.4g
Valittu annoskoko40g15kcal1.1g1.1g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g7kcal0.6g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g36kcal2.7g2.7g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123181