Bataatti-viherpippuri sosekeitto

Pilko punasipuli, valkosipuli, selleri ja bataatti

Ruskista kevyesti sipulit ja selleri öljyssä.

Lisää bataatti ja pyörittele.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mahdolliset yrttimausteet (Basilika tai timjami toimivat hyvin).

Anna kiehua hiljalleen, kunnes juurekset ovat tarpeeksi pehmeitä soseutettaviksi.

Soseuta keitto ja lisää koskenlaskija.

Lisää muita mausteita ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1710 grammaa

Batukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto2g5.6kcal0.4g0g0.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Bataatti, kuorittu 8g6.5kcal0.1g1.4g0g0.2g
Juuriselleri 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g34kcal1g3.4g1.4g0.6g
Valittu annoskoko40g17kcal0.5g1.7g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal0.3g0.9g0.4g0.2g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.2g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=65279