Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g12g32kcal2.1g0g2.6g0g
Sipuli 5.4g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g1.3g1.2kcal0g0g0.1g0g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g85kcal4.8g2g6.4g0.4g
Valittu annoskoko40g42kcal2.4g1g3.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal1.2g0.5g1.6g0.1g
Arvot/100g100g106kcal6g2.5g8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390