Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu15g6.2kcal0g1.4g0g0.3g
Raparperi 10g3.4kcal0.1g0.6g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2.5g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g13g49kcal0g12.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g117kcal0.2g28.6g0g0.8g
Valittu annoskoko40g59kcal0.1g14.3g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g29kcal0.1g7.2g0g0.2g
Arvot/100g100g146kcal0.3g35.8g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970